fbpx

Lastiché

Ръчно изработена настолна игра

Играта се изработва ръчно в България от изцяло естествени материали като единствения синтетичен материал е ластика. Всяко Lastiché  от този тип е изработено от липа. Всяко пристига с 3 разновидности за игра - с малък отвор, който е почти колкото пулчето, със средно голям отвор, който е достатъчно широк за неспирна динамична игра и с два отвора за тактическа и силно динамична игра.

или

се свъжи с нас в Whats app

Ръчната изработка означава качество

Създаваме всяко едно Lastiché със собствените си ръце. В нашето съзнание това означава, че всяка една настолна игра, която тръгне към бъдещия си собственик, трябва да бъде произведение на изкуството. Отделяме нужното време на всеки елемент и правим всяко Lastiché единствено по рода си.

L

Всяко дърво е различно

Работата с дървен материал изисква изключително внимание и прецизност. Най-малката грешка може да го повреди непоправимо. Именно затова избрахме да изработваме ръчно всяка една настолна игра, за да знаем, че всеки белег по него е направен с цел и любов.

L

Естествени материали

Можете да сте сигурни, че целият ни екип осъзна нуждата да пази природата много преди да измислим Lastiché. Затова и всяко едно се изработва ръчно от естествени материали. Единственото синтетично в тази игра е нейният ластик.

L

Изкуството да се играе от всички

Ръчната изработка гарантира, че майсторът лично ще е проверил кой как се справя с Lastiché. Играта е усъвършенствана за всички възрасти. Виждали сме деца да оставят възрастни безмълвни.

Но все пак нашето мнение не е толкова важно

Виж какво имат да кажат игралите Lastiché

It is such a fun game! We were traveling in Bulgaria and came across this game at a bar and we had lots of fun (specially because I beat my husband 6 times out of 6 games hahaha)

Fernanda Marx

Insanely good game, with tons of excitement and laughter ???
Венера Огнянова

The best game to kill the time with family and friends! ?‍♂️??
Nikolay Marinov

Искаш да знаеш какво се случва с Lastiché?